Laura Kalmari käyntiin torstaina

Seinäjoella käynnistyy torstaina T15-ikäluokan Laura Kalmari SM-lopputurnaus. Mukana on 16 joukkuetta, joista 15 selvitti tiensä karsintojen kautta mukaan, sekä järjestävänä seurana SJK-juniorit. Pohjalaisjoukkueista mukana ovat myös vaasalainen WFA/BK-48 ja KPV Kokkolasta.

Otteluita pelataan neljällä eri kentällä. Harvoin pääsevät tämänikäiset nuoret pelaamaan Suomen komeimmalla stadionilla, mutta tällä erää peräti 13 matsia pelataan OmaSp Stadionlla. Prunttimäessä pelataan kahdella kentällä ja Jouppilanvuoren tekonurmi täydentää kvartetin.

Ensimmäiset ottelut pelataan torstaina klo 17.00. OmaSp Stadionilla kohtaavat Ilves ja Kuopion Palloseura. Jouppilanvuoren tekonurmella puolestaan ovat vastakkain SJK-juniorit ja helsinkiläinen Valtti/United YJ. Prunttimäen kentillä Turun Palloseura saa vastaansa vaasalaisen WFA/BK-48 YJ:n ja FC Peltirumpu mittaa FC Espoon osaamisen.

Toiset matsitkin pelataan torstaina. Klo 19.00 alkavissa matseissa OmaSp Stadion emännöi Helsingin Jalkapalloklubia ja Nurmijärven Jalkapalloseuraa. Jouppilanvuoren tekonurmella Oulu Nice Soccer ottaa mittaa Hämeenlinnan Jalkapalloseurasta.

Perjantaina matsit jatkuvat puolestaan klo 09.30. SJK-junioreiden vastustajana Prunttimäessä on Kuopion Palloseura. Viereisellä kentällä ovat vastakkain samaan aikaan Valtti/United YJ ja Tampereen Ilves. Perjantain toiset matsit alkavat neljällä kentällä samalla kellonlyömällä, eli 11.30. Kolmannet ottelut pelataan perjantaina 15.30 ja alkulohkojen viimeiset koitokset klo 17.30

Sijoitusten selvittäminen alkaa lauantaina klo 09.30 ja päivän viimeiset ottelut pelataan klo 17.30.

Tytöt pääsevät nyt pelaamaan ensimmäistä kertaa Seinäjoella SM-mitaleista. Samalla turnaus pelataan ensimmäistä kertaa koronan aikana, sillä viime vuoden lopputurnaus Vaasassa jouduttiin peruuttamaan. Turnaus on kantanut entisen suomalaisen huippujalkapalloilijan nimeä vuodesta 2013 lähtien. Vain tälläkin kertaa mukana oleva Turun Palloseura on onnistunut voittamaan mestaruuden tänä aikana kahdesti.

Yhteensä turnauksessa pelataan 48 ottelu ja huipennus nähdään sunnuntaina pelattavassa finaalissa, joka starttaa OmaSp Stadionilla klo 13.30.

Lisää infoa turnauksesta löytyy etusivun yläpalkin linkistä.