Murskavoitto kotiavauksessa

SJK-juniorit – ABC 9-1 (5-0)

08 min 1-0 Juska Päivänurmi

14 min 2-0 Joel Hyytinen

27 min 3-0 Juska Päivänurmi

33 min 4-0 Tommi Niskanen

42 min 5-0 Joni Rintatalo

47 min 6-0 Joel Hyytinen

54 min 7-0 Joni Rintatalo

60 min 8-0 Joni Rintatalo

69 min 8-1 Kelvin Edu

90 min 9-1 Lenni Yli-Kiikka

SJK-junioreiden toinen kausi Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa lähti käyntiin vierastappiolla Tervalaakson Teräkselle Vaasassa. Matkassa oli reilu viikko sitten suhteellisen nuori ryhmä. Ensimmäiseen kotiotteluun pitkän päivän raatanut valmentaja Toni Lehtinen sai jalkeille huomattavasti varttuneemman porukan, olihan mukana koko joukko A-junnuikäisiä pelimiehiä.

Vastaan asettunut vaasalaisjoukkue ABC sai tuntea nahoissaan joukkueen tekemisen jo ensimmäisellä puoliajalla. Jo viime kaudella tässä sarjassa pelanneet nuorukaiset osoittiat, että opit olivat menneet perille. ABC ei oikein ehtinyt, eikä oikein pystynytkään pysäyttämään kotijoukkueen vyöryä.

Maaleja valkoisissa paidoissaan pelannut kotijoukkue pommitti Wallsport Areenassa tasaiseen tahtiin. Karkelot aloitti Juska Päivänurmi kahteen ensimmäiseen osumaan esityön tehneen Johan Lambergin passista. Toisen maalin viimeisteli Joel Hyytinen, joka puolestaan syötti kolmannen maalin, jonka viimeisteli taas Juska Päivänurmi.

Tommi Niskanen pisti pallon kauniisti sisään etukulmasta Joni Rintatalon jatkettu päällään pallon karkuun kirmanneelle "Gamulle". Vielä ennen taukoa Joni Rintatalo avasi maalihanansa Juska Päivänurmen esityöstä.

Heti toisen puoliajan aluksi Joel Hyytinen maalasi toistamiseen 2+2 tehot keränneen Juska Päivänurmen tehtyä tähänkin osumaan esityön. Eikä se pommitus suinkaan vielä 6-0-numeroihinkaan päättynyt, sillä Joni Rintatalo lisäsi tililleen hattutemppuun oikeuttavat kaksi seuraavaa osumaa Tommi Niskasen tarjoiltua kaksi syöttöä näihin maaleihin.

Nuorison ote taisi hiukan löystyä ja vierailija sai ehkä hieman vastoin odotuksia luotua pari paikkaa. Siinä mielessä vastoin odotuksia, että yleensä varttuneemmat pelimiehet eivät ole enää ihan parhaimmillaan otteluiden vanhentuessa, mutta nyt ABC iski kulmurista komean osuman Kelvin Edun puskettua pallon hienosti takatolpalta sisään.

Kotijoukkueen Lenni Yli-Kiikka tulitti todella hienosti loppunumeroiksi 9-1 pelikellon edettyä kamppailun viimeiselle minuutille. Syötön osumaan tarjoili Juuso Lindgren.

Seuraavaksi SJK-juniorit pelaa torstaina 10. toukokuuta Botniahallin tekonurmella FC KOMU:a vastaan.