Nancy venyi tasapeliin Suomen kanssa

Nancy venyi tasapeliin Suomen kanssa TP-Seinäjoen Tero Mäntylän edustama Suomen U17-maajoukkue jäi 1-1 (0-0) –tasapeliin Ranskan Lorrainen alueella pelatussa ottelussa AS Nancyn Akatemiaa vastaan perjantaina.Maajoukkue meni 1-0 –johtoon ottelun 79. minuutilla TPS:n Tuomas Markkulan osumalla, mutta isäntäjoukkue tasoitti melko nopeasti loppunumeroiksi 1-1.Mäntylä pelasi jälleen täydet minuutit, tällä kertaa vasempana pakkina. Maajoukkue pelasi leirinsä aikana kolme ottelua. Ensimmäisessä kaatui Luxembourgin vastaava yhdistelmä 2-0, sitten tuli tappio FC Metzin Akatemialle lukemin 3-1 ja lopuksi siis tasapeli.Reissu palveli EM-jatkokarsintaan valmistautuvaa maajoukkuetta. Maajoukkueen karsinta pelataan Ranskan eteläosissa 25.3. – 1.4.Mäntylä palasi muun joukkueen tavoin koti-Suomeen lauantai-iltana.