Nelonen jatkuu Prunttimäessä

Kaksi viimeistä otteluaan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa ilman voittoa pelannut SJK-juniorit saa huomenna tiistaina Prunttimäen nurmelle vieraakseen Töjby FC:n, joka on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä.

Kahdeksasta pelaamastaan ottelusta Töjby FC on saalistanut kuusi pistettä, eli kaksi voittoa. Ne se on ottanut vieraissa FC Korsholmista numeroin 3-1 ja kotonaan Sisu-Pallosta lukemin 2-0. Sen sijaan Norrvalla FF, FC Kuffen, VPS J ja ABC/Strömsö ovat hakeneet pinnat Töjbystä ja vieraissa on tullut vielä tappiot Virkiälle ja Ponnistukselle.

SJK-juniorit voitti seitsemän ensimmäistä peliään edeten tasatahtiin sarjaa johtavan Norrvalla FF:n kanssa. Sen jälkeen ensimmäinen istemenetys tuli 2-2 -tasapelin myötä ABC/Strömsötä vastaan vieraissa ja heti perään toisella Vaasan reissulla tuli sunnuntaina kauden ensimmäinen tappio Kungliga Wasa CF:lle selvin 4-1 -numeroin.

Sunnuntainen kauden avaustappio pudotti myös joukkueen sarjataulukossa kolmanneksi, sillä voitollaan Kungliga Wasa CF ohitti SJK-juniorit maalieron turvin.

Huomisen ottelun jälkeen pelataan seuraavan kerran 26. kesäkuuta ja silloin matkustetaankin ottamaan mittaa juuri sarjaa johtavasta Norrvalla FF:stä.

Voitto huomenna pitäisi SJK-juniorit edelleen mukana kärkikahinoissa. Kaiken järjen mukaan kotijoukkue lähteekin otteluun suosikkina, sillä vieraat eivät ole isommin kärkipään joukkueita vastaan juhlineet ja jotkut tappioistakin ovat olleet sangen suurinumeroisia.

Ottelu alkaa Prunttimäessä klo 19.00, eli samaan aikaan pyörii myös Seinäjoen Energialiiga. Tervetuloa.