Nollaykkösille turnausvoitto

Nollaykkösille turnausvoitto TP-Seinäjoen nollaykköset olivat kahden joukkueen voimin mukana Seinäjoen Sisun järjestämissä TUL:n Joy Games -matseissa.Kahdesta tasavahvasta porukasta Oranssi onnistui hiukan paremmin, sillä joukkue voitti turnauksen päädyttyään Sisun kanssa tasapisteisiin.Myös Musta joukkue pelasi todella hyvin jääden viiden joukkueen turnauksessa kuitenkin neljänneksi niukimmalla mahdollisella tavalla.Turnaus alkoi Mustan joukkueen osalta tiukalla väännöllä VIFK Cityä vastaan päättyen lopulta maalittomaan tasapeliin. Samaan aikaan viereisellä kentällä Oranssi nousi maalin takaa tasoihin Sisua vastaan ottelun päätyttyä 1-1.Musta pelasi heti perään Sisua vastaan häviten ottelun harmittavan niukasti 1-0. Oranssi sai huilata samaan aikaan ja kohtasi taukonsa jälkeen kolmannen peräkkäisen pelinsä pelanneen Mustan. Musta otti ensimmäisellä puoliajalla 2-0 -johdon ja näytti cruisailevan voittoon, mutta Oranssin joukkue oli tauolla sisuuntunut sen verran, että tuli taas takaa tasoihin ja loppunumerot kirjattiin 2-2.Iltapäivän otteluissa Oranssi kohtasi ensin FC Kiiston ja pistikin maalijuhlat pystyyn ottaen voiton selvästi 5-1. Viimeisessä ottelussaan Musta joukkue kohtasi myös FC Kiiston ja tälläkin kertaa nähtiin maalijuhlat. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-4.Oranssilla oli viimeisessä ottelussaan vastassa VIFK City, joka oli tismalleen samoissa asetelmissa kuin pikkupruukilaiset, eli joukkueella oli alla kaksi tasapeliä ja voitto. Sisu oli jo ehtinyt ottelunsa pelata ja kerätä niistä kahdeksan pistettä maalierolla 6-4. Oransille joukkueelle voitto VIFK Citystä numeroin 1-0 takasi turnausvoiton vaasalaisten jäätyä kolmanneksi.Erinomainen suoritus kummaltakin joukkueelta kertoi sen, että nollaykkösistä on hyvää kyytiä tulossa koko joukko taitavia pikku pelimiehiä.