Paikallismatsi Keskarilla

Huomenna maanantaina pelataan mitä ilmeisimmin hiukan tummanpuhuvassa illassa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosen paikallisottelu Seinäjoen Keskuskentällä. Vastakkain ovat kotijoukkue SJK-juniorit ja Sisu-Pallo.

Alunperinhän ottelu piti pelattaman jo perjantai-iltana, mutta Sisu-Pallon toiveesta matsi siirrettiin maanantaille ja näin välienselvittely nähdään siis huomnenna.

SJK-juniorit on sarjataulukossa kolmantena, mutta jo yhdeksän pistettä perässä sarjaa johtavasta Norrvalla FF:stä ja kuuden pisteen vaasalaisesta Kungliga Wasa CF:stä. Kaksikosta kärkijoukkue Norrvalla FF on pelannut yhden ottelun enemmän kuin sijoilla 2.-3. väijyvät joukkueet.

Sisu-Pallon tilanne sarjassa on melko lohduton, sillä joukkue on saanut napattua 16 ottelusta vain kaksi pistettä tasapeleillä. Sarjapaikka on pahemman kerran uhattuna.

Syyskierroksella SJK-juniorit on pelannut neljä ottelua ja voittanut ne kaikki. Otteluissa ovat kaatuneet FC Kuffen 5-1, FC Korsholm vieraissa 7-2, VPS J 4-0 ja Närpes Kraft/2 vieraissa 3-2, eli nyt on erinomainen tilaisuus venyttää voittoputkea viiteen otteluun.

Matsi alkaa poikkeuksellisesti vasta 19.45. Tervetuloa Keskuskentälle.