PK-35 lisäajalla tasapeliin

PK-35 lisäajalla tasapeliin PK-35 – TP-Seinäjoki 1-1 (0-0)0-1 76 min Jussi Kankaanpää1-1 91 min Niko HaikoTP-Seinäjoen A-juniorit heti osoittivat SM-sarjan ensimmäisellä kierroksella, että joukkue tuskin tulee olemaan ainakaan heittopussi, vaikka vastustajat ovat syksyn otteluissa kovinta mahdollista luokkaa. Etukäteen ajatellen tasapeli PK-35:n vieraana Helsingissä olisi tyydyttänyt kovasti, mutta kotijoukkueen tasoitettua vasta lisäajalla oranssipaitojen johdon jäi suuhun hieman hapan maku. Toki pelitapahtumiin nähden pistejako oli oikeutettu."Oltaisiin voitu voittaa tai hävitä. Molemmilla oli paljon paikkoja, kova tuuli vaan sotki pelaamista", TP:n valmentaja Jouko Risikko kommentoi."Se kuitenkin tuli selväksi, että emme jää jalkoihin tässä sarjassa, jos vaan saamme joka otteluun parhaat miehet mukaan. Niitä ehdottomasti tarvitsemme. Kyllä esimerkiksi Jääskeläisen Jere pelasi tänään aivan erinomaisen ottelun keskikentän ankkuripelaajana"TP:llä oli ensimmäisellä puoliajalla hyviä erikoistilanteita myötätuuleen, mutta sai vastustajakin pallon kertaalleen ylärimaan. Toisella jaksolla vartti ennen loppua peliväline sitten saatiin maaliin, kun Jussi Kankaanpää osoitti röyhkeytensä ja iski avausosuman vapaapotkun jälkitilanteesta.Juha Syrjälä teki ottelussa paluun jalkapallokentille lähes vuoden tauon jälkeen, mutta otteet vasempana laitapakkina olivat kuin mies ei koskaan olisi pois ollutkaan. Muutenkin koko joukkue pelasi kovalla asenteella, mikä on avainasia menestykseen myös jatkossa.TP-Seinäjoki: Matti Tervasmäki, Juha Syrjälä, Anssi Syrjämäki, Rami Sariola, Sami El-Bash (61. Tommi Haanpää (89. Ilpo Tuulari)), Olli Rintamäki (v, 64. Jukka Ahola), Ville Pakkala, Jere Jääskeläinen (v), Ville Kukkanen, Timo Rauhala (84. Teemu Vilppola), Jussi Kankaanpää