Tappioitta edelleen

Kolmoseen nousunsa varmistanut SJK-junioreiden joukkue kävi Mustasaaressa kevyellä lauantai-iltapäivän vierailulla hakien suhteellisen helpot pisteet matkaansa. Sinällään voitto oli semantiikkaa, sillä nousuhan varmistui jo aiemmin. Luonnollisestikin voittaminen on kuitenkin merkittävästi mieluisampaa kuin joku vaihtoehtoinen tulos.

FC Korsholm v SJK-juniorit 0-4 (0-2)

11 min 0-1 Alex Hietala

12 min 0-2 Alex Hietala

55 min 0-3 Paavo Nyrhinen

76 min 0-4 Vili-Verneri Tuisku

Ottelussa nähtiin myös muutaman SJK-junioreiden U17-juniorijoukkueessa ikäluokan Kakkosta pelanneen nuorukaisen debyytti miesten matseissa. Hullummin ei sekään mennyt, sillä Vili-Verneri Tuisku sai saman tien nimensä maalintekijätilastoon.

Ensimmäisellä puoliajalla Alex Hietala ratkaisi matsin käytännössä yksinään iskettyään kahdesti reilun minuutin sisään. Tauolle mentiin vieraiden kahden maalin johdossa.

Paavo Nyrhisen 3-0 -maali sinetöi sen, kuka pinnat ottaa ja reilun tunnin pelin jälkeen kentälle tullut Tuisku maalasi alle vartissa numeroiksi 4-0 vieraille.

Kun Nelosen ylempää loppusarjaa on yksi kierros jäljellä, on SJK-junioreiden johto kymmenen pistettä. Sarjan viimeinen matsi pelataan ensi lauantaina Keskuskentällä klo 14.00.