Tasatahtiin Vaajakosken kanssa

Tasatahtiin Vaajakosken kanssa TP-Seinäjoen edustusjoukkueen kolmen ottelun härkäviikko päättyi lauantaina 1-1 (0-0) -tasapeliin Areenassa FC Vaajakosken kanssa.Ehkäpä väsymys painoi oranssipaitojen jäsenissä, sillä ottelun pelillinen anti oli vaatimaton. Palloa pyrittiin pelaamaan nopeasti ja vähillä kosketuksilla eteenpäin, mutta syöttöjen laatu jätti toivomisen varaa.TP koki ikävän takaiskun jo alkuminuuteilla, kun tällä kertaa keskikentällä pelannut Lasse Männikkö loukkasi polvensa taklaustilanteessa. Kokonaisuutena avausjakso oli ympäripyöreä, eikä kunnon maalitilanteita syntynyt puoleen eikä toiseen.Toisella puoliajalla Pasi Oksanen palautti pallon Jarmo Rahnastolle, joka otti sen käsiinsä. Tuloksena epäsuora vapaapotku viidestä metristä, jonka Vesa-Matti Alhonen pamautti kotijoukkueen maalin kattoon Kalle Kauton sivuttaissiirrosta. TP kuitenkin kuittasi heti kohta perään Mikael Muurimäen ohjatessa Vesa Kivimäen syötön maaliviivan yli(?) epäselvässä tilanteessa.Jari Ruotsalainen teki kotidebyyttinsä oranssipaitojen hyökkäyksessä ja pääsi muutamaan puolittaiseen maalintekopaikkaan. Thomas Dunne käväisi toisella jaksolla kentällä, mutta loukkaantunut reisi ei näyttänyt vielä kestävän kovempaa rasitusta. Tuomo Nuojua, Tiitus Lehtinen ja Matias Lampinen puuttuivat ottelusta.TP-Seinäjoki: Ulvila, Oksanen, Mäki-Maunus, Niemi, Tuomisto, Pekkanen, Männikkö, Ylinen, Huttu, Ruotsalainen, Muurimäki (vaihdosta: Rahnasto, Leppänen, Dunne, Kivimäki, Jääskeläinen, Mäkinen)