Tasoihin kahden maalin takaa

ABC/Strömsö v SJK-juniorit 2-2 (2-0)

12 min 1-0 Wiljam Fors

40 min 2-0 Alex Mäkiharju

51 min 2-1 Juho Korkeala

66 min 2-2 Tuomas Rintamäki

SJK-juniorit koki ensimmäisen pistementyksensä kuluvan kauden Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa vierailtuaan Vaskiluodon idyllisellä kentällä. Siellä isäntäjoukkue, ABC/Strömsö, hankkiutui jo kahden maalin johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla vierasjoukkue heilutti kuitenkin tahtipuikkoa tullen lopulta tasoihin.

Kotijoukkueen maaliahne Wiljam Fors vei viime kaudella SJK-junioreiden tavoin vielä Vitosta pelanneen joukkueensa johtoon pelikellon oltua 12. minuutilla. Viisi minuuttia ennen puoliaikaa Alex Mäkiharju nosattti ABC/Strömsön haaveita kotivoitosta tekemällä numeroiksi 2-0.

Varsin tapahtumarikkaassa kamppailussa molemmille joukkueille jaettiin myös nippu kortteja. Ottelun päätyttyä kummankin joukkueen neljä pelaajaa oli saanut nimensä kirjoihin ja kansiin keltaisen merkiksi.

Toisen puoliajan alkupuolella Juho Korkeala kavensi numeroiksi 2-1 aloittaen näin SJK-junioreiden kirin. Tasoihin vieraat tulivat 66. minuutilla Tuomas Rintamäen maalilla.

Tasapeli tarkoitti sitä, että eilen Sisu-Pallon kaatanut Norrvalla FF on nyt sarjan kärkipaikalla kahden pisteen erolla ennen SJK-junioreita.