Tenavatähtien taistelu ei riittänyt

Tenavatähtien taistelu ei riittänyt TP-Seinäjoki – GBK 0-2 (0-1)31 min 0-1 Kåre Björkstrand78 min 0-2 Mikko AnnalaTP-Seinäjoki laittoi aivan kohtuullisesti kampoihin Kakkosen Lohko C:n tähtisikermälle, GBK:lle, jonka on parissa kaudessa hankkinut omien taitureidensa tueksi melkoisen nipun kovia kavereita pääasiassa Jarosta ja KPV:sta.Vieraat iskivät maalin ottelun kummallakin puoliajalla ja veivät pisteet ansaitusti numeroin 2-0 (1-0). Mikko Ylihärsilän ja Lasse Männikön jouduttua jäämään sivuun jalkavaivojensa takia oli päävalmentaja Thomas Dunne pakotettu nakkaamaan avaukseen kahdeksan juniori-ikäistä pelaajaa, jotka selvisivät pelistä varsin kelvollisesti, mutteivät yksinkertaisesti pystyneet voittamaan fyyisesti vahvempaa ja kokeneempaa vierailijaa.Peli oli siisti, vaikka jo 11. minuutilla vieraiden Mika Granholm joutui katselemaan erotuomari Johan Holmqvistin keltaista korttia kaadettuaan Ville Pajulan. Heti TP:n vaparin jälkeen pääsi GBK iskemään pari kertaa terävästi, mutta Janne Ahola venytti kahdesti hienosti pitäen maalinsa puhtaana.Ottelun ensimmäinen osuma syntyi kuitenkin reilun puolen tunnin pelin jälkeen vieraiden saatua kulmapotkun. Nyt Janne Ahola rähmäsi ja pudotti pallon ylösnousseelle toppari Kåre Björkstrandille, joka tuikkasi johtomaalin.Ensimmäisen puoliajan TP:n paras veto oli Ville Pajulan laukaus.Toisen puoliajan alussa GBK tuli muutaman kerran vahvasti ja vaihdosta kentälle tullut voimahyökkääjä Mikko Annala pääsi laukomaan vaarallisesti vain pallon mitan ohi kotijoukkueen maalin.Ottelun lopullinen niitti tuli vain 11 minuuttia ennen loppua. Janne Ahola pystyi loistavasti torjumaan ensin Juha-Heikki Elon laukauksen, muttei ehtinyt millään Annalan reboundin eteen ja näin raitapaidat saivat tuulettaa.TP:lla oli omat mahdollisuutensa tasoittaa ottelu ennen tuota maalia Ville Pajulan lauottua vaparista taidokkaasti kohti alakulmaa. Vieraiden maalilla Gustav Långbacka ehti kuitenkin pallon eteen tehden Pajulan haaveet tyhjiksi.Vasta 16-vuotiaan Anssi Syrjämäen debyytti kotiyleisön edessä Lasse Männikön tilalla vasempana pakkia oli lupauksia antava, vaikka joissain tilanteissa näki, että kokemusta puuttuu. Sen Anssi pystyi kuitenkin kohtuullisen usein korvaamaan nopeudellaan.Palkintoraati antoi ansaitusti ykkösmiehen prikan vieraiden Sebastian Mannströmille, toisen palkinnon kotijoukkueen Tiitus Lehtiselle ja kolmannen prenikan vieraiden luotettavalle ja ulottuvalle etutopparille, Kåre Björkstrandille. Yhtä hyvin se olisi voitu kuitenkin antaa toiselle topparille, Sebastian Björkstrandille.TP-Seinäjoki: Ahola, Syrjämäki, Lehtinen, Kivimäki, Erti, Pajula, Cassiano (v), Pekka Väänänen, Saranpää, Salo (72. Jääskeläinen), Muurimäki