VIFK kaatoi ysikutoset

VIFK kaatoi ysikutosetTP-Seinäjoen ysikutosten Oranssi pelasi maanantai-iltana Ketturämeikössä VIFK Citya vastaan ykkösdivisioonan ottelun. Tulos oli vieraiden 2-1 (1-1)-voitto. VIFK meni johtoon komealla kaukovedolla 10 minuutin pelin jälkeen. Antti Palomäki tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin.”Tasaista vääntöä molemmin puolin, mutta toisella jaksolla IFK oli hallitsevampi ja ansaitsi voittonsa. Voittomaali tuli viisi minuuttia ennen loppua harmittavasti meidän omalla maalilla”, harmitteli joukkueen vastuuvalmentaja Petteri Kokko.Mukana oli peräti kuusi ysiseiskaa, jotka esiintyivät mainiosti, lisäksi keskikentällä kapteeni Saku Salo jaJohan Ekman taistelivat urheasti. ”Vastustaja oli sarjakärki, joka oli voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan yhteismaalein 10 – 0, joten siinäkin mielessä hyvä esitys meiltä haastavassa ottelussa”, huomautti Kokko.