VIFK otti revanssin Törnävällä

VIFK otti revanssin Törnävällä Pari viikkoa sitten katkerasti TP-Seinäjoelle hävinnyt Vaasan IFK haki lauantaina hyvityksen tapahtuneelle ja voitti oranssipaidat Törnävän hiekalla 1-4 (0-2)."Omasta tekemisestä puuttui huolellisuus ja siinä oli suurin syy tappioon", TP:n valmentaja Jari Kujala kiteytti asian.Jo viiden peliminuutin kohdalla Marko Vesanen pääsi rokottamaan kotijoukkuetta huonosta purkupallosta. 0-2 syntyi saman miehen puskettua yläkulmaan hienosti pelatun vaparikuvion jälkeen.Toisen jakson alussa TP:n alakerta hölmöili palautuspallon maalivahdin käsiin ja Peter Åkerholm laukoi seuranneesta vapaapotkusta vieraat jo kolmen maalin johtoon.TP:llä oli varsinkin toisella puoliajalla sekä otetta että paikkoja, mutta maalia kohti suuntautuneita vetoja ei saatu aikaan. Matti Lampi toi pientä lohtua oranssipaidoille upottamalla pilkulta joukkueen ainokaisen. Benny Sjölind sinetöi vielä lopussa karkumatkansa päätteeksi ottelun loppunumerot.TP-Seinäjoki: Ristimäki (Hakala), Mäki-Maunus, Nuojua (Kangastupa), Niemi, Kivimäki (Vattulainen), Lampi, Ylinen, Leppänen, Asuintupa, Huttu (Eteläaho), Pekkanen (Luoma)