Voitto ja tappio nollakolmosille

C14 pelasi harjoitusottelut sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina vastaan asettui Sport/Semi yj-02, jonka pyynnöstä pojat lähtivät vierasotteluun, niin tuttulle Wallsportin nurmelle. Ottelun alussa mentiin muutama minuutti päästä päähän, mutta sen jälkeen pallon hallinta alkoi siirtyä pojille. Muutaman minuutin pelin jälkeen tytöillä oli kulmapotku, pusku meni kuitenkin hieman maalin yli.

Tuon tilanteen jälkeen ei todellista uhkaa poikien maalille sitten tullutkaan. Pojat liikuttelivat palloa koko pelin ajan hyvin ja tytöt joutuivat juoksemaan perässä. Tämä näkyikin pelin loppupuolella tyttöjen väsymisenä. Lopputuloksena selkeä 0-7 voitto pojille.

Positiivisena asiana voidaan myöskin pitää sitä että maalintekijöinä kunnostautuivat uudet nimet tämän talven aikaisempiin peleihin verraten. Juuso Kara ja Toivo Valakari pistivät kumpainenkin pallon maaliin hattutempun arvoisesti ja Viljami Kivinen teki yhden.

Etenkin Juuson ja Viljamin onnistumiset tuntuivat varmasti pelaajistakin hyvältä, sillä molemmilla on takana pitkä toipuminen syksyn loukkaantumisten jäljiltä.

Sunnuntaina Wallsporttiin tuli vierailulle WFA ja mustakultaisten kokoonpanossa oli muutoksia edellisen illan peliin verrattuna.  Peli sai ikävän alun kun vierailija pääsi johtoasemaan parin minuutin jälkeen ja vartinkohdilla oli takaa-ajettavaa jo kahden maalin verran.

Aivan jakson lopussa tuli kavennusmaali, josta vastasi läpiajon päätteeksi Juuso Kara. Toiselle jaksolle jäi kirittävää, mutta jälleen ensin maalin teossa onnistuivat vierailijat ja vieläpä kahteen kertaan. Paavo Nyrhisen tekemä kavennusmaali tuli jakson lopussa, eikä kiri riittänyt 2-4 tappiota parempaan. Silloin kun pojat saivat liikuteltua palloa ja syötöt osumaan sopivalla voimalla omille niin peli näytti aivan hyvältä, mutta lukuisat syöttövirheet ja puolustuspäässä tulleet pallon menetykset näkyivät tällä kertaa tuloksessa.

Työ jatkuu vielä hetken hallissa ja yksi harjoitusottelukin on vielä jäljellä ennen sarjapelien alkua. Pisteistä pelaaminen alkaa 23.4. kun Puolen Suomen Liigassa Jouppilanvuoren tekonurmella vastaan asettuvat oululaisjoukkueet, klo 11.00 vastassa on Tervarit-j ja 17.30 OLS. Tervetuloa tuolloin kannustamaan poikia.