Voittokulku jatkuu

SJK-junioreiden joukkue jatkaa voittokulkuaan Nelosessa. Sarjanousunsa Kolmoseen varmistanut ryhmä kaatoi tällä kertaa Närpes Kraft/2:n OmaSp Stadionin iltavaloissa. Vielä ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue oli matsissa mukana, vaikka ei isommin onnistunutkaan ahdistelemaan kotijoukkueen maalia.

SJK-juniorit v Närpes Kraft/2 5-0 (1-0)

17 min 1-0 Toni Kujala

68 min 2-0 Alex Hietala

70 min 3-0 Tommi Kukila

77 min 4-0 Tommi Kukila

78 min 5-0 Paavo Nyrhinen

Avausmaalin laukoi kulmurin jälkitilanteesta joukkueen kapteeni Toni Kujala, jonka laukaus muutti suuntaa närpiöläispuolustajan jalasta ja painui verkkoon.

Vieraat pystyivät kehittämään yhden vaarallisen tilanteen kotijoukkueen yhden maalin johtoasemassa. Penkillä tuuletettiin jo, kun pallo kilahti tolppaan, mutta sen lähemmäksi eivät vieraat päässeet.

Sen sijaan Alex Hietala toimitti pallon maaliin katkaisten vieriden selkärangan. Kymmenen minuutin sisään kotijoukkue pommitti neljä osumaa. Kaksi varsin upeaa maalia viimeistellyt Tommi Kukila oli joukkueensa tehokkain.

Ottelun loppuhetkillä Miika Asunmaan saksari osui vielä ylähirteen, mutta lisäosumia ei enää nähty. Toki hyvä näinkin, sillä kolmen ylemmän loppusarjan ottelun jälkeen joukkueen tilillä on kolme voittoa ja 11 viimeisteltyä maalia.

SJK-junioreiden osalta kautta on jäljellä kaksi ottelua. Lauantaina 18.9. joukkue reissaa FC Korsholmin vieraaksi ja kausi saadaan päätökseen 25.9., jolloin sarjassa toisena oleva ABC/Strömsö saapuu Seinäjoelle.