Ysineloset nousivat aluesarjaan

Ysineloset nousivat aluesarjaan TP-Seinäjoen ysinelosten I divisioonassa pelaava Inter -joukkue varmisti keskiviikkoiltana 5. syyskuuta nousunsa ensi kevääksi aluesarjaan. Nousu varmistui, kun joukkue ylsi 3-3 -tasapeliin Vaasan Palloseuran Real Madrid -joukkuetta vastaan.TP-Seinäjoelle riitti ottelusta tasapeli, koska sillä oli ennen ottelua kahden pisteen etumatka vaasalaisiin. Ottelu oli molemmille sarjan viimeinen ja muut joukkueet olivat jo ehtineet potkia itsensä ulos sarjanousukahinasta.Ottelu pelattiin Vaasassa paikoin perunapeltoa muistuttavalla monitoimiviheriöllä. Kentän heikko kunto suosi taitopeliin vähemmän panostaneita isäntiä. Olosuhteet olivat muutoinkin kovan tuulen takia hankalat. TP-Seinäjoki puski ensimmäisen jakson kovaan vastatuuleen. VPS teki ensimmäisellä jaksolla yhden maalin. Se taisi mennä tuulen ja kovan alkujännityksen piikkiin. Toinen jakso alkoi murheellisesti, kun VPS karkasi jo 2-0 -johtoon. Oranssipaidat eivät kuitenkaan antaneet periksi, vaan lisäsivät kierroksia koneeseen. Niko Avanne pääsi laidaltaan vapaaksi ja latasi hienosti kavennuksen. Tasoitus- ja johtomaali tulivat hirmuisen painostuksen jälkeen. Asialla olivat lähitilanteet hallitseva Raitt Peltoja ja kovia kaukolaukauksia viljelevä Panu Leppä. VPS pääsi lopussa vielä tasoihin, mutta loput vaasalaishyökkäykset TP:n puolustus hoiti mallikkaasti. Maalissa Miko Saarela pelasti muutaman tilanteen oikea-aikaisilla vastaantuloillaan.TP-Seinäjoen ysinelosten syksy I divisioonassa oli kaikin puolin menestyksellinen: seitsemästä ottelusta tuli viisi voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaliero oli peräti 37-8. Sarjan toinen tasapeli pelattiin vieraissa Vaasan Kiistoa vastaan, jolloin peräänantamattomuus tuli myös vahvasti esiin, kun kahden maalin tappiosta noustiin aivan lopussa tasoihin.Onnittelut koko joukkueelle: pelaajille, valmentajille ja muulle taustajoukolle! Kova työnteko kantaa hedelmää.