Ysivitoset voittoisia turnauksessaan

Ysivitoset voittoisia turnauksessaanYsivitoset järjestivät pelikautensa päättäjäisiksi harjoituseturnauksen Wallsport-areenalla. Vieraiksi saapuivat Jaro Pietarsaaresta, Haka Valkeakoskelta ja Nike-premier-karsinnoista revanssia halunnut Musa. Pelit pelattiin sarjana ja peliaika oli 2 x 25 min.Ensimmäisessä pelissä TP kohtasi aluesarjasta tutun Jaron. Pelin alku käytiin varsin tasaisissa merkeissä, eivätkä oranssipaidat saaneet kunnolla peliä haltuunsa. Ensimmäistä maalia saatiin odotella aina 17 minuutille kunnes Janne Tuohisaari teki numeroiksi 1-0 Jaakko Vihannan syötöstä. 27 minuutilla sama mies teki 2-0 tällä kertaa Elias Ahteen syötöstä. 35 min. ja Ellu jatkoi passejaan, tällä kertaa Silvosen Jannelle, joka teki 3-0. Viisi minuuttia myöhemmin Silvosen Janne teki toisen maalinsa ja numerot 4-0. Pari minuuttia ennen loppua Jarolle kavennuksen teki Ivar Holti, joka kunnostautui myös kovassa taistelussa Lautamajan Joonan kanssa.Toisessa ottelussa vastaan asettui Haka, jonka kanssa ei ole osuttu vastakkain samoihin turnauksiin osallistumisista huolimatta. Tämä tuntui tuoneen oranssipaidoille aivan uutta ryhtiä, sillä peli kulki todella mallikkaasti, eikä Haka päässyt peliin mukaan lainkaan. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa 18 minuuttia, jolloin Joona Lautamaja teki kulmapotkun jälkitilanteesta 1-0, 2-0 oli Elias Ahteen käsialaa, kuten myös 3-0. 4-0 viimeisteli Aleksi Leppänen ja Hakan kavennus loppunumeroiksi 4-1 tuli käsivirheestä tuomitusta rangaistuspotkusta.Tämä ottelu Hakaa vastaan ja erityisesti sen ensimmäinen puoliaika oli lähes parasta jalkapalloa, mitä tämä TP:n ikäluokka on esittänyt. Hieno esitys koko joukkueelta.Päivän päätösottelussa Musaa vastaan ei enää ymmärettävästi jalka liikkunut ihan parhaaseen malliin ja ottelu oli hieman puurtamista. Musan joukkue sen sijaan ei ollut täysin ymmärtänyt harjoitusturnauksen henkeä ja joukkue syyllistyi typeriin rikkomisiin ja selkeästi tahallisiin jalkataklauksiin ilman pallontavoittelutarkoitusta. Niinpä ei ollut sattumaa, että oranssipaitojen kaksi ensimmäistä maalia syntyivät rangaistuspotkuista, joista ensimmäisen veti sisään Ahteen Ellu ja toisen Sarajärven Jesse.TP:n kolmas maali oli hieno yksilösuoritus Lauri Ylinen-Luopa otti ensin hienosti haltuun Lautamajan Joonan syötön ja pamautti sitten komean kudin takanurkkaan. Loppunumerot 4-0 Tp:lle teki Leppäsen Aleksi.Turnauksessa TP:n väreissä uurastivat: Valtteri Peitso, Jesse Isosaari, Joona Niemelä, Joona Lautamaja, Jaakko Vihanta, Patrik Puhtimäki, Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi, Aleksi Leppänen, Janne Tuohisaari, Janne Silvonen, Elias Ahde, Petteri Puumala, Lauri Ylinen-Luopa, Konsatantin Iakovlev.OttelutuloksetTP-Seinäjoki- Jaro 4-1Haka- MuSa 4-1Jaro-MuSa 4-3TP-Seinäjoki-Haka 4-1Haka-Jaro 2-1Musa-TP-Seinäjoki 0-4