Maalikarkelot Kyrkkärillä

SJK-juniorit v JIPPO/2 7-1 (4-0)

22 min 1-0 Paavo Nyrhinen

33 min 2-0 Alex Hietala

37 min 3-0 Vili-Verneri Tuisku

41 min 4-0 Santeri Kotila

70 min 5-0 oma maali

71 min 6-0 Elari Hautamäki

75 min 7-0 Elari Hautamäki

80 min 7-1 Eemeli Laitila

SJK-juniorit YJ järjesti moiset maalikarkelot Kyrkösjärven tekonurmella U17 Ykkösen ottelussa sarjajumbo JIPPO/2:ta vastaan iskien peräti seitsemän maalia.

Ottelu eteni numrollisesti tasaisena reilut 20 minuuttia, mutta sen jälkeen isäntien ilotulitus pääsi vauhtiin Paavo Nyrhisen avattua pommituksen osumallaan.

Vielä ennen puoliaikaa Alex Hietala, Vili-Verneri Tuisku ja Santeri Kotila pääsivät heiluttamaan maaliverkkoja, joten tauolle mentiin jo selvissä 4-0 -lukemissa.

Toisella puoliajalla pelattiin taas tasaisesti aina 70. minuutille, jolloin vieraat pistivät pallon omiin. Elari Hautamäki lisäsi vielä pari maalia ennen kuin Eemeli Laitila kaunisteli loppunumeroita kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.