Kausi päättyi mahalaskuun

Kausi päättyi mahalaskuunTP-Seinäjoki – ABC 2-4 (1-1)03 min 0-1 oma maali32 min 1-1 Jarno Takamäki48 min 2-1 Teemu Ala-Lahti54 min 2-2 Jonas Åbrandt73 min 2-3 Jonas Åbrandt81 min 2-4 Stefan GrönholmTP-Seinäjoen toinen peräkkäinen kausi Nelosessa päättyi kuten edellinenkin, eli nousu jäi haaveeksi. Haaveeksi jäi myös voitto kauden viimeisessä ottelussa, jossa sarjapaikastaan taistellut vaasalainen ABC otti pinnat mukaansa, vaikka kotijoukkue menikin tauon jälkeen johtoon.Isäntien kannalta ottelu alkoi mahdollisimman harmittavasti, sillä jo kolmen minuutin jälkeen pallo oli kotijoukkueen maalissa. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Jarno Takamäki tasoitti ottelun ja heti tauon jälkeen Teemu Ala-Lahti vei TP-Seinäjoen johtoon.Sitä johtoa ei kauan kestänyt, sillä jo kuusi minuuttia myöhemmin ottelu hahmoksi noussut Jonas Åbrandt tasoitti ja 73. minuutilla sama mies vei vieraat johtoon. Yhdeksän minuuttia ennen loppuvihellystä Stefan Grönholm vielä kaunisteli numeroita vieraille edullisemmiksi.Tappion myötä TP-Seinäjoki jäi sarjataulukossa viidenneksi, mikä ei todellakaan ollut erityisen näyttävä suoritus. Vaikka ABC voiton ottikin, putosi joukkue sarjasta muiden otteluiden tulosten mentyä heidän kannaltaan pieleen. Hyvää on se, että sarja saatiin päätökseen ja se, että NuPa säilytti sarjapaikkansa ja näin myös ensi kaudella nähdään paikallisotteluita.TP-Seinäjoki: Jarkko Orava, Karri Hiirikoski, Jyri Reinilä (v), Juho Pajula, Jaakko Vähäpesola, Saku Koskinen, Jarno Takamäki (46. Antti Takala), Samir Bouroussi, Teemu Ala-Lahti, Samuli Kiviaho, Jyri Korkea-Aho